GY.I.K.

Mennyire kell kerékpártudásunkban biztosnak lenni?

 Különös edzettségi állapot nem szükséges. Nyugodt szívvel hozhatják a diákokat a kirándulásra, mert programjaink állomásai, pihenői kb. 5km távolságban vannak egymástól és az egész túra 30 km-es.

Mikor indulnak a túrák és meddig tart a program?

Általában reggel 09.00 és délután 14.00 órakor indítjuk túráinkat, ezeket az időpontokat a Budapestről érkező vonatokhoz igazítottuk , de tudunk alkalmazkodni egyéni kérésekhez is. A túra időtartama 05.00-05.30 óra, a délelőtti túrán tartanunk kell a menetidőt, a délutánit tudjuk nyújtani .

Mi lesz azokkal a gyerekekkel, akik betegségük, sérülésük miatt nem tudnak biciklizni?  

Ezen úgy próbálunk meg segíteni, hogy 1 fő az egyik túravezetőnkkel közösen tandem kerékpárral jöhet végig a túrán. Több ember esetén kísérő autóval oldjuk meg ezt a problémát.

Mikor vegyük fel a kapcsolatot a túraszervezőkkel?

Amikor már eldöntötték, hogy hozzánk jönnek kirándulni, és az időpontot is tudják, akkor már érdemes felvenni a kapcsolatot velünk. Ez történhet telefonon illetve e-mailben egyaránt. Mi segítségükre leszünk a komplett osztálykirándulásuk kialakításában. Ez tartalmazza a szálláshely, étkezés illetve a további programlehetőségek kiválasztását. Minden helyszínre úgy fognak érkezni, hogy már várják Önöket! Ezeket a pénztárcájukhoz illetve érdeklődési körükhöz és persze a kényelmükhöz próbáljuk igazítani.

Mit teszünk meg a biztonságuk érdekében?

A részünkről ígérjük, mindent megteszünk a biztonságuk érdekében. Ezért megy két túravezető a kísérő tanárok számától függetlenül az osztályokkal a túrára, hogy műszaki és balesetvédelmi szempontból rendben menjenek a dolgok. A kirándulás előtt kb. egy héttel kiküldünk egy balesetvédelmi anyagot, melyet kérünk előtte ismertetni a gyerekekkel, hogy teljesen felkészülve érkezzenek hozzánk.

Hogyan tudok több információt szerezni, alaposabban felkészülni a túrára?

Az információk begyűjtésén kívül mi segítünk abban is, hogy a helyszínekről, programokról személyes tapasztalatuk legyen. Ezért minden év áprilisában két alkalommal tartunk ingyenes bemutatónapot, ahol biciklivel végigvisszük az osztályfőnököket a túrán. Ezek időpontjait, programját egy meghívólevélben meg fogják kapni az érdeklődők. 

cimke: 
TÚRÁINK | PROGRAMOK: