Kreatív alkotótábor

Ha vonz a grafika és a festészet világa  , akkor itt a helyed Borombovits Magdolna Nívó díjas festőművész  alkotóműhelyében !

1.nap: Érkezés kora délután a szállás helyszínére, a szállás elfoglalása, a tábor Házirendjének ismertetése. A HB ceruzától a 8B-ig, a faszénen és préselt szénen keresztül, megtanuljuk a fény és árnyék játékával való ábrázolást. Este kemencézés, közösségépítő csapatjátékok.

2.nap: A mai nap alkotunk egy különleges 3D-s könyvborítót, amire kidomborodva egy sárkány tekeredik végig, festett szín effektusokkal emelve a hatást. Este alkonyati kenu túrán veszünk részt.

3.nap:Környezetünk ábrázolása: a gyönyörű Velencei-tavat, a víz tükröződését és a parti nádas ábrázolását, szénnel-ceruzával alkotjuk meg. Ebéd után bringázás a Velencei-tó déli partján csobbanással („Kiskör”). Esti filmvetítés.

4.nap:Egy nyers fakeretet a csiszolástól, az alapozástól a végső festés-aranyozásig, mi magunk készítünk el. Este tábortűz.

5.nap: Az elkészült keretbe festünk acryl festékkel egy gyönyörű tájképet, sárgák, zöldek, barnák tobzódásával. Táborzárás. Haza utazás.

 

 

 

 

 

 

TÚRÁINK | PROGRAMOK: