OSZTÁLYKIRÁNDULÁS

TEKERBRINGA csapatával 2010 óta szervezünk sportos osztálykirándulásokat és táborokat. Mindig arra törekszünk, hogy a diákok és kísérőik hazánk egy-egy gyönyörű tájegységén aktívan kikapcsolódva szerezzenek gazdag élményeket, és a túrákon ne csak jól, hanem biztonságban is érezzék magukat.

Tevékenységünk már a kirándulások előtt hónapokkal elkezdődik, hiszen célunk, hogy segítséget nyújtsunk a szervező pedagógusoknak szakértelmünkkel és kapcsolataink révén. Szállás- és étkezési ajánlatokkal, valamint kiegészítő programokkal segítünk vendégeinknek, hogy túráink egy jól szervezett, komplett kirándulásba illeszkedjenek. Ha minket választanak, közvetlen kapcsolatban lesznek a szolgáltatókkal, így rugalmasan tudunk reagálni a legkülönlegesebb igényekre is.
 
A kirándulásokon túravezetőink segítenek abban, hogy a programok zökkenőmentesen tudjanak lezajlani. A túravezetők nem csak helyismeretükkel járulnak hozzá a túrák sikerességéhez, hanem megteremtik a biztonságos fizikai és műszaki hátteret is.
 
Kerékpárállományunk alkalmas arra, hogy 3. osztálytól mindenki számára megfelelő méretű kerékpárral szolgáljunk. Egyszerre kétszáz gyermeket tudunk útnak indítani.
 
A legnépszerűbb túráinkat a Velencei-tó körül szervezzük, ezen kívül mind a Balatonnál, mind a Dunakanyarban színvonalas programajánlattal szolgálhatunk. Egy- és többnapos kirándulásra is lehetőség nyílik mindhárom helyszínen. 

A Velencei-tónál található a bázisunk, a Vadkacsa Kerékpáros Központ, ami közvetlenül a kerékpárút mellett található , 300 méterre a gárdonyi vasútállomástól. Innen indulnak klasszikus túráink, amelyeken érintjük a környék legszebb természeti és kulturális értékeit. Valljuk, hogy a Velencei-tó térsége annyi látnivalóval rendelkezik, hogy akár egy hetes tábort is tartalmasan lehet nálunk eltölteni. 

 

A "kistestvér" mintájára a Balatonon is lehet velünk túrázni egy napot, sőt, akár egy hetet is. Akik már kerültek velünk Balatont, biztos, hogy életre szóló élményekkel térhettek haza! A jó hangulatú dunakanyari túrák bebizonyították, hogy nekik is helyük van programkínálatunkban. 

Ha felkeltettük érdeklődését, kérem, nézze meg egyes programajánlatainkat, és forduljon hozzánk bizalommal!

A viszontlátás és a jövőbeli közös élmények reményében,

Teker Zoltán, ügyvezető 

 
Kérjük, tekintse meg egy- és többnapos programkínálatunkat egyaránt!