Túráink

Velencei-tó:

A Velencei-tó és környéke számos kerékpározási lehetőséget kínál. A látnivalókból és a turisztikai szenzációkból, ami itt vár a vendégeinkre, megpróbáltuk összeállítani a lehető legjobb programot. Maximálisan törekedtünk arra, hogy ezeket a programokat a diákpénztárcákhoz igazítva kínáljuk önöknek. Jöhettek egy napra, több napra, megállhattok osztálykirándulásotok helyszínére, illetve a hazautazásotok alkalmával is itt a Velencei-tó partján , hogy egy élményekkel teli, aktív túrán részt vegyetek velünk!
Velencei-tavi túráinkat 2014 évben két új ajánlattal bővítjük a másik két népszerű programunk mellett.

1.    Klasszikus tókör /sárkányhajózással,kemencés megvendégeléssel/  

2.    Túra junioroknak /sárkányhajózással, kemencés megvendégeléssel,rönkvár látogatással/

3.    Esti zenés fényvarázs túra/Tóparti naplementés bringázás zenével/

4.    Bringás kaland és kenuexpedíció /kenuzás,kemencés megvendégelés/

5.    Tókör és Ingókő túra /gyalogtúrával,kemencés megvendégeléssel/

Balaton:

2014-es tavaszi osztálykirándulások időszakától már a Balatonnál is jelen vagyunk! Két pörgős, élményekkel megtöltött bringatúrával várjuk régi ismerőseinket, illetve az új osztályokat. A visszajelzések és személyes tapasztalatunk szerint úgy gondoljuk „ütős” kirándulásokat sikerült összehoznunk. Bázisunk Balatonfüreden az Aqua Hotel udvarában van, ami a vasútállomástól 500 méterre, a 71-es út szomszédságában található. Az egynapos túráink indulása és érkezése is innen történik. A két- illetve többnapos itt tartózkodásra kiválóan alkalmas a szálloda. A két egynapos programok tetszés szerint kerülnek lebonyolításra. A szállás igénybevételéhez legalább egy programon való részvétel szükséges! A hotelben 3-4 fős apartmanokban történik az elhelyezés svédasztalos reggelivel. A szobákban  TV,fürdő,klíma van. A vacsora korlátlan leves fogyasztással és menüválasztással történik egy közeli étteremben.. Esti programként a Tagore-sétányon illetve a belvárosban történő sétát illetve tréfás,zenés vetélkedőt kínálunk. A szállás irányára 4.200 Ft/fő.

1.Körtúra a Tihanyi-félszigeten /Levendula Ház,gejzírmezők,apátság,strand,megvendégelés/

2.Bringatúra a balatoni Riviérán /csillagvizsgáló és bob pálya látogatás/

A teljes Balaton kerülésre is van lehetőség, ebben is megfelelő tapasztalatunk és gyakorlatunk van. Erről bővebben az ERDEI ISKOLÁK | TÁBOROK menüpont alatt talál bővebb információt.

Dunakanyar:

2015-ben újabb túrahelyszínnel bővítettük ajánlataink sorát.. Egy igazi "prémium" kirándulást terveztünk meg, kítűnő programokkal az ország egyik legszebb vidékére a Dunakanyarba. Budapesttől bármelyik közlekedési eszközzel fél óra alatt elérhető túránk kezdőpontja, Göd városa. Túránk végállomásáig, Nagymarosig pazar tájegységeken át  kerékpározunk a "nagyfolyó" bal partján.  Egynapos illetve többnapos kirándulások megszervezésére is gyűjtöttünk be annyi információt , hogy ezek kivitelezésében is a segítségükre tudunk lenni. Az egynapos program végén a hazatérés vonattal történik Nagymarosról, illetve az autóbusszal érkezők ide rendelhetik a gépjárműveiket. A több napra érkezők részére itt a szálláslehetőségekben és a második napra programok szervezésében tudunk segíteni. Reméljük sok ismerős arccal találkozhatunk ezeken a túráinkon is, de persze szeretettel várjuk azokat is akik még nem "tekerbringáztak" velünk.

1.Kerékpártúra és Hajókirándulás a Dunakanyarban /Városnézés kerékpárral Vácon, Erdei Vasutazás a Király-rétre, Hajókirándulás, Megvendégelés/
2.Bringás és Sárkányhajós kaland a Dunakanyarban /Sárkányhajózás, Városnézés kerékpárral és ebéd Vácon, Erdei Vasutazás a Király-rétre/
3. Dunaparti Bringaparti és Kenuzás /
Városnézés kerékpárral Vácon, Erdei vasutazás, Ebéd Kismaroson, Kenutúra/

 

Reméljük, kínálatunkból megtalálják a számukra legkedvezőbbet!

 

cimke: 
TÚRÁINK | PROGRAMOK: