Zöld kaland a Velencei-tónál

Fedezd fel Te is a Velencei-tó vadvízországát, a Velencei-hegység óriás köveit kerékpáron, vízen és gyalogosan.
Tegyél szert közösségi élményekre, miközben megismered a tó és környékének természeti értékeit, az élővilág sokszínűségét

1.nap:Érkezés a szállás helyszínére, a szállás elfoglalása, a tábor Házirendjének ismertetése; kerékpárok átvétele, beállítása. Tudnivalók a kerékpáros közlekedésről, biciklis KRESZ. Kerékpározás a tó szomszédságában lévő Dinnyési-fertő Természetvédelmi Területre, illetve ismerkedés a Madárdal Tanösvényen a növény és madárvilággal. Este kemencézés, közösségépítő csapatjátékok.

2.nap: A táborunk második napján a Velencei-hegységben az óriás kövek nyomába eredünk és a kerékpározás mellett gyalogosan is felkeressük a terület különleges ingóköveit.Este meglesheted a csillagos égboltot közelebbről mind gondolnád.

 3.nap:Ezen a napon hajóval a Sukorói Arborétumba látogatunk , ahol a tanösvények bejárása mellett a terepen való tájékozodás fortélyait tanuljuk el.Este zenés kerékpáros fényvarázs túrán veszünk részt.

                                         

 4.nap:Nagyító alá vesszük a Velencei-tó víz alatti élővilágát a H2O Akváriumházban , majd kenu túrán fedezzük fel a tó nádvilágát az úszó lápok életét.Este tábortűz.

 5.nap: Sárkányhajó túra , majd táborzárás.

A tábor irányára 30.000 Ft/fő

 

 

TÚRÁINK | PROGRAMOK: