KERÉKPÁRKÖLCSÖNZÉS

Árak és nyitvatartás

Nyitvatartás: 8:00-21:00


Bérleti díjaink:

Felnőtt kerékpár:

400 Ft/óra | 1800 Ft/nap | 7000 Ft/hét
 

Gyermek kerékpár:

200 Ft/óra | 900 Ft/nap | 3500 Ft/hét
 

Tandem:

600 Ft/óra | 3000 Ft/nap | 9000 Ft/hét
 

Kerékpárjaink

Vendégeink számára a legkiválóbb minőségű, jól felszerelt CTM kerékpárok állnak rendelkezésre. Választékunkban elérhetők túra, városi és hegyi kerékpárok egyaránt (cross, trekking, city, mountain bike, tandem), amelyekből többféle vázméretet is biztosítunk. Így minden korosztály megtalálja számára megfelelő méretű és a kirándulásához/túrájához illő bringát. A gyerkőcökkel érkező szülők a gyermek kerékpárok minden méretéből választhatnak: 16”, 20”, 24”-es kerékmérettel. Kerékpár állományunk az üzembiztonság érdekében gondosan karban tartott, és évről évre új modellekkel frissül. Találja meg nálunk kedvenc biciklijét!

Kiegészítők

Vendégeink számára kiegészítők rendkívül széles választékát tudjuk rendelkezésre bocsátani: gyermekülésekgyermekutánfutók, gyermekvonórúd, kerékpáros sisakok, kerékpáros táskák, kosarak, részletes kerékpáros- és turistatérképek, láthatósági mellények, lámpák, prizmák, csengők, lakatok, pumpák, pótszerszámok, stb.
 

Kiszállítás

A Tekerbringa Kft. a Velencei-tó partján egyedüliként, napi vagy heti bérlés esetén ingyenesen ki- és visszaszállítja a bérelt kerékpárokat. Erre a feladatra többfélekerékpárszállító eszköz és jármű is rendelkezésünkre áll. Ezzel megkönnyítjük és felgyorsítjuk a kerékpárkölcsönzés folyamatát az itt nyaralók és kikapcsolódni vágyók ​​​számára.