SZÁLLÁSHELY

Szállásaink

Fészek Vendégház

A Fészek Vendégház Gárdonyban, a Velencei-tó déli oldalán várja vendégeit a város központjában, a tó partjától mindössze 50 méterre közvetlenül a kerékpárút mellett. Egyidejűleg akár 30 fő befogadására is alkalmas vendégházunk egyszerre szolgálja ki a táborozásra, osztálykirándulásra, céges csapatépítő tréningekre, aktív pihenésre, és a családi nyaralásra érkezők igényeit.

Részletes információért kérjük, látogasson el a feszekvendeghaz.eu weboldalra!

 

 

Gárdonyi Pihenőház

 Vendégházunk Gárdony központjában ,  mégis csendes helyen a tóparttól  300 méterre, a vasútállomástól  600 méterre található. A közelben több élelmiszerbolt (Spar, Penny, Aldi), pékség, zöldségüzlet segít az anyagbeszerzésben. Az orvosi ügyelet és a gyógyszertár pillanatok alatt elérhető.  Szálláshelyünk tornácos, parasztházszerű 6x25 m-es, tetőtér beépítéses ingatlan. Kis zöld terület övezi a házat, az udvarban parkoló, kerti fedett kiülő, tűzrakóhely, (bográcsozás, grillezés) pingpongasztal, lengőteke és  hinta található. A vendégház 26 fő részére nyújt kényelmes pihenőhelyet, de 10 pótággyal tudjuk még bővíteni.

A földszinten egy főzőkonyha, éléskamra, tágas étkezővel, három vizesblokk (3x2 mosdó, WC, zuhanyzó) két előszobai raktár, valamint egy 5 személyes szoba található. 
A tetőtérben 7 db 2 - 3 ágyas szoba használható. Az étkező közösségi foglalkozások helyszínének is kiválóan megfelel .

Osztálykirándulások, erdei iskolák, tanfolyamok, továbbképzések, lelki gyakorlatok, és egyéb programok megtartására is kiválóan alkalmas az épület.
Minden korosztály számára kényelmes, nyugodt kikapcsolódást nyújt az év minden szakaszában  téliesített  szálláshelyünk.

A szálláshelyre  3 000 Ft/éj/fő  áron várjuk a csoportok jelentkezését.

 

Az étkezéseket a szálláshelyeken, a kerékpárbázisunkon vagy a két helyszín közötti Sarki Róka Falatozóban tudjuk megoldani az alábbi árakon:

reggeli:   500 Ft/fő

ebéd:      1000 Ft/fő

vacsora: 800 Ft/fő