Osztály
kirándulás

Osztálykirándulás A Tekerbringa csapatával 2010 óta szervezünk különféle sportos osztálykirándulásokat és táborokat. Mindig arra törekszünk, hogy a diákok és kísérőik hazánk egy-egy gyönyörű tájegységén aktívan kikapcsolódva szerezzenek gazdag élményeket, és a túrákon ne csak jól, hanem biztonságban is érezzék magukat.

 

Ajánlatainkról

Tevékenységünk már a kirándulások előtt hónapokkal elkezdődik, hiszen célunk, hogy segítséget nyújtsunk a szervező pedagógusoknak szakértelmünkkel és kapcsolataink révén. Szállás- és étkezési ajánlatokkal, valamint kiegészítő programokkal segítünk vendégeinknek, hogy túráink egy jól szervezett, komplett kirándulásba illeszkedjenek.

Helyszíneink

  • Velencei-tó
  • Balaton
  • Dunakanyar

Ha minket választanak, közvetlen kapcsolatban lesznek a szervezőkkel és a szolgáltatókkal, így rugalmasan tudunk reagálni a legkülönlegesebb igényekre is.

A kirándulásokon túravezetőink segítenek abban, hogy a programok zökkenőmentesen tudjanak lezajlani. A túravezetők nem csak helyismeretükkel járulnak hozzá a túrák sikerességéhez, hanem megteremtik a biztonságos szervezési és műszaki feltételeit is.

A viszontlátás és a jövőbeli
közös élmények reményében,
Teker Zoltán, ügyvezető

Csoportunk a Balatonkerülő Túra első pillanataiban
Csoportunk a Balatonkerülő Túra első pillanataiban
Kerékpárállományunk alkalmas arra, hogy
3. osztálytól mindenki számára megfelelő méretű bringával szolgáljunk. Egyszerre akár több mint kétszáz gyermeket tudunk útnak indítani.
Kerékpározás után egy kis levezetés a Dunakanyarban
Kerékpározás után egy kis levezetés a Dunakanyarban

Weboldalunk sütiket használ a megfelelő böngészési élmény biztosításához. A sütikről bővebben az Adatvédelmi Tájékoztatónkban olvashat.